CĂUTARE RAPIDĂ
Tipuri de newsletter:

Africa - Kenya
 
Capitala: Nairobi
Suprafaţa: 582.650 km² 
Limba oficială: engleză, swahili
Moneda naţională: şiling kenyan
 
Nici o altă ţară de pe Pământ nu poate oferi vizitatorilor săi la fel de multe locuri diverse de văzut şi activităţi de experimentat precum Kenya. În interiorul graniţelor acestei ţării veţi găsi savane bogate în vânat ideale pentru safari, culturi neschimbate de către lumea modernă, ​​plaje curate şi recife de corali, pădurile ecuatoriale şi munţi acoperiţi cu zăpadă, deşerturi mistuitoare şi oportunităţi nelimitate pentru aventură la care nu v-aţi fi aşteptat vreodată.
 
Kenya are o cultură născută din nenumărate surse. Din perioada preistorică de la omul primitiv şi până în prezent, Kenya a fost un teren al schimbării fără sfârşit, plin de contraste şi foarte divers, loc de de întâlnire pentru popoarele din câmpiile din sud, pădurile din vest şi deşerturile din nord. Deasemenea, marea a adus influenţe din lumea de afară, şi trecerea comerţului cu mirodenii a creat cultura unică de coastă.

Primii exploratori au descoperit aici un teren periculos dar de o mare frumuseţe, şi au creat o colonie unică în Imperiul Britanic. Aceasta a fost un spaţiu de contopire a culturii aventurierilor şi a vânătorilor de avere cu cea a triburilor indigene, iar sosirea muncitorilor şi a negustori din India a adus noi influente în acest teritoriu.

Astfel, Kenya a adunat toate aceste influenţe pentru a-şi dezvolta propria cultură, luând de la fiecare ce are mai bun şi creându-şi în acest fel o identitate puternică.

Lăsând la o parte cultura Kenyei, să nu uităm că această ţară din Africa este o ţară a faunei sălbătice, a safariului, o ţară cu câmpii vaste acoperite de mii de gnu şi gazele, gheparzi aşezaţi lângă movilele de termite, lei întinşi la soare ori girafe care se odihnesc la umbra unui acacia.
 
Deasemenea, plajele insulelor Lamu şi Funzi sunt o reală încântare. Ambarcaţiunile tipice arabe de la mal, măgarii trăgând căruţe vechi din lemn şi plajele liniştite cu valuri calme, fac ca acestea să fie locul ideal de încheiere a unui safari prin Africa.
Citeşte mai mult


Destinaţiile noastre Tipuri de vacanţă Link-uri rapide
Africa
America Centrala si Caraibe
America de Nord
America de Sud si Antarctica
Asia
Australia si Oceania
Europa de Nord si Arctica
Europa si Rusia
Orientul mijlociu
Subcontinentul Indian
Aventură Chartere Circuite de grup
Circuite individuale Circuite în jurul lumii City break
Croaziere Evenimente Nunți și lună de miere
Oferte recomandate Ofertele săptămânii Pelerinaj
Plecări garantate Reduceri Safari
Sejururi Spa & wellness
Contact
How to book?
Confidenţialitate
Protecţia consumatorului
Disclaimer
Copyright ©1997-2014 CIEL VOYAGES ®