CĂUTARE RAPIDĂ
Tipuri de newsletter:

Europa și Rusia - Spania
 
Capitala: Madrid
Suprafaţa: 504.645 km²  
Limba oficială: spaniolă
Limbi cooficiale: catalană, araneză, galiciană, bască
Moneda naţională: euro
 
Spania este una dintre cele mai populare destinaţii turistice din Europa. Cunoscută în lumea întreagă pentru celebrul flamenco, pentru luptele cu tauri, pentru plajele fantastice, pentru arta culinară şi pentru soarele generos, Spania are câte ceva de oferit pentru fiecare.
 
Cei pasionaţi de cultură urbană vor găsi în marile oraşe spaniole atât capodopere ale arhitecturii clasice, cât şi remarcabile piese ale modernităţii, iar cei care iubesc plaja şi soarele, vor putea să se bucure de ţărmurile scăldate de valurile Mediteranei ale Costei del Sol, ale insulei Mallorca, ale Costei Brava sau ale Costei Dorada.
 
Spaniolii spun pur şi simplu că ţara lor e diferotă, însă nu specifică niciun alt termen de comparaţie. La o privire mai atentă însă, această afirmaţie este cât se poate de adevărată: fiecare dintre regiunile Spaniei are anumite trăsături atât culturale, cât şi de climă. Nordul este umed şi verde, centrul, în care altitudinea reliefului e foarte joasă, e cel mai puţin populat, coasta mediteraneană e fertilă şi strălucitoare, iar sudul, Andaluzia, zona cea mai renumită, este uscată, fierbinte şi luminoasă, ca vopseaua albă cu care sunt pictate casele de aici.
 
Fie că este catalan, basc, galician, astunian, cantabrian, aragonez, din Extremadura, Valencia sau din La Mancha, fie că este murcian, andaluz, din insulele Baleare sau Canare, spaniolul secolului al XXI-lea este strâns legat de rădăcinile sale, obicei ilustrat de sărbătorile locale cunoscute sub denumirea de fiesta şi de limba în sine.
Citeşte mai mult


Destinaţiile noastre Tipuri de vacanţă Link-uri rapide
Africa
America Centrala si Caraibe
America de Nord
America de Sud si Antarctica
Asia
Australia si Oceania
Europa de Nord si Arctica
Europa si Rusia
Orientul mijlociu
Subcontinentul Indian
Aventură Chartere Circuite de grup
Circuite individuale Circuite în jurul lumii City break
Croaziere Evenimente Nunți și lună de miere
Oferte recomandate Ofertele săptămânii Pelerinaj
Plecări garantate Reduceri Safari
Sejururi Spa & wellness

Contact

Termeni și Condiții

Politica de Prelucrare a Datelor cu Carater Personal

Tichete / Vouchere de Vacanță

Protecția Consumatorului

 

Copyright ©1997-2014 CIEL VOYAGES ®