Evenimente - Brazilia

 
Capitala: Brasilia
Suprafaţa: 8.511.965 km² 
Limba oficială: portugheză
Moneda naţională: real brazilian
 
Întinderea Braziliei îţi taie răsuflarea. Ocupând aproape jumatate din teritoriul Americii de Sud, Brazilia este a cincea ţară ca suprafaţă din lume!
 
O singură constantă se va păstra în timpul unei călătorii prin Brazilia: oamenii ei fascinanţi. Indieni, portughezi şi africani au contribuit la formarea acestui popor de-a lungul a cinci secole. Brazilienii sunt singurul popor din America de Sud care nu vorbesc limba spaniolă.
 
Brazilia este un loc sclipitor care depăşeşte orice aşteptare. Fie că vă imaginaţi băieţi desculţi jucând fotbal pe plajă sau întinderi aburii de pădure tropicală când veţi ajunge acolo, realitatea vă va oferi mult mai mult.
 
Explozivele cascade, oraşele coloniale, întinderile umede sălbatice, plajele părăsite, efervescenţii brazilieni şi grandioasele carnavaluri, fac din Brazilia o ţară extrem de diversă atât din punct de vedere geografic cât şi din punct de vedere etnic şi cultural.
 
Imensă ca dimensiune şi experienţă, acest gigant din America Latină este o încântare şi un spectacol natural cu oraşe vibrante, plaje aurii şi ritm de viaţă ameţitor.
Citeşte mai mult


Momentan nu există oferte valabile online pentru această categorie. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon pentru o ofertă personalizată. Mulțumim!

 


0264 590966 / 0745 204263

Copyright ©1997-2014 CIEL VOYAGES ®