Circuite individuale - Guatemala

Capitală: Guatemala City
Suprafața: 108.890 km²
Limbă oficială: spaniolă
Monedă națională: Quetzalul.

Teritoriu deopotrivă scăldat de Pacific și de Marea Caraibilor, țara cu munți, lacuri și vulcani, Guatemala este, mai presus de toate, un spațiu al latinității împletite cu spiritul maya Guatemala este situată în America Centrală între Mexic, El Salvador, Belize și Honduras. Țara se mândrește cu o moștenire Maya semnificativă (civilizația Maya, renumită azi prin templele sale, a atins apogeul între secolele 300-800 d.Hr.), orașul colonial Antigua, o cultură indigenă deosebită și frumuseți naturale remarcabile precum Lacul Atitlan, zona calcaroasă Semuc Champey sau ținuturile împădurite Coban. Bogățiile naturale fac din această țară o destinație ecoturistică remarcabilă.
Un reper geografic important din Guatemala este lanțul muntos Sierra Matre care este paralel cu Oceanul Pacific şi are vârfuri ce ating 4,211 metri (Vulcanul Tajumulco).
Citeşte mai mult


Momentan nu există oferte valabile online pentru această categorie. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon pentru o ofertă personalizată. Mulțumim!

 


0264 590966 / 0745 204263

Copyright ©1997-2014 CIEL VOYAGES ®