CĂUTARE RAPIDĂ
Tipuri de newsletter:

 
Capitala: Ierusalim
Suprafaţa: 22.072 km² 
Limba oficială: ebraică, arabă
Moneda naţională: shekel nou
 
Israel este una dintre destinaţiile cele mai vechi din lume care atrage ca un magnet milioane de oameni anual, acest teritoriu fiind încă considerat unul sfânt. Farmecul Israelului antic şi trecutul său sfânt sunt suficiente pentru ca o vizită aici să fie o veritabilă lecţie de istorie.
 
Dacă Ierusalimul este un amalgam orbitor cu elemente din trecut şi prezent, şi un focar pentru credinţe monoteiste ale lumii, întreaga ţară oferă posibilităţi multiple de a petrece timpul în cele mai antagonice locuri: muntele Masada, deşertul Negev sau plajele din Eilat. Vibrantul oraş Tel Aviv cu clădirile sale în stil Bauhaus, Marea Galileei – casa numeroaselor situri de natură biblică, şi Marea Moartă – ideală pentru a vă relaxa după un tur în forţă a ţării, fac din Israelul o destinaţie turistică cufundată în istorie.
 
Contrar credintei populare, Israelul nu este o zonă de război care trebuie evitată, şi asta deoarece acesta are o securitate rigidă care crează condiţii de siguranţă pentru orice călătorie pe teritoriul acestei ţări.
 
Pe lângă atracţiile naturale şi antropice, Israelul este lider mondial din punct de vedere al numărului de oameni de ştiinţă şi tehnicieni. Cu cei 10 câştigători ai Premiului Nobel, Israelul devine a doua țară din lume (după Suedia) ca număr de laureați ai Premiului Nobel pe cap de locuitor și, considerând că acest stat există de 63 de ani, cu un gradient de populație între 2/3 milion de cetățeni la creere, în 1948 și 7,8 milioane în 2011, poate fi considerată ca fiind pe primul loc din lume.
Citeşte mai mult


Destinaţiile noastre Tipuri de vacanţă Link-uri rapide
Africa
America Centrala si Caraibe
America de Nord
America de Sud si Antarctica
Asia
Australia si Oceania
Europa de Nord si Arctica
Europa si Rusia
Orientul mijlociu
Subcontinentul Indian
Aventură Chartere Circuite de grup
Circuite individuale Circuite în jurul lumii City break
Croaziere Evenimente Nunți și lună de miere
Oferte recomandate Ofertele săptămânii Pelerinaj
Plecări garantate Reduceri Safari
Sejururi Spa & wellness

Contact

Termeni și Condiții

Politica de Prelucrare a Datelor cu Carater Personal

Tichete / Vouchere de Vacanță

Protecția Consumatorului

 

Copyright ©1997-2014 CIEL VOYAGES ®