CĂUTARE RAPIDĂ
Tipuri de newsletter:

 
Capitala: Moscova
Suprafaţa: 17,075,200 km²
Limba oficială: rusă
Moneda naţională: rubla
 
Timp de secole, lumea nu a ştiut ce să creadă despre Rusia. Şi asta datorită faptului că această ţară a fost văzută ca o ţară a extremelor, o ţară cu bogăţii nemaivăzute dar şi de o sărăcie de nedescris, cu tirani cruzi şi companii de balet incredibile, cu oameni ospitalieri şi o birocraţie incisivă, cu o credinţă neînfricată dar şi cu un cult al plăcerii foarte dezvoltat.
 
Aceste etichete ale Rusiei coexistă alături de peisajele diverse pe care ţara le posedă, pornind de la tundra îngheţată, plajele însorite, păduri dese de mesteacăn şi brad, celebra stepă rusească, şi până la munţi acoperiţi cu zăpadă şi lacuri adânci şi misterioase.
 
Dacă la toate acestea se mai adaugă cetăţi antice, palate de lux, biserici cu turle strălucitoare şi răsucite şi sate din lemn pierdute în negura timpului, veţi putea înţelege de ce Rusia este o ţară pur şi simplu uimitorare.

Cu o suprafaţă de 17,075,200 km², Rusia este cea mai extinsă ţară de pe mapamond. Distanţe geografice mari şi diferenţele culturale fac ca Rusia să fie văzută ca o colecţie de ţări care merită explorate fiecare în parte.
 
Dinamica Moscova, istoricul Sankt Petersburg, frumosul lac Baikal, nisipurile moi şi aurii ale staţiunii Zelenogradsk, fermecătorul oraş Gorodets de pe malul râului Volga -  patria artiştilor populari şi a prăjiturilor cu miere, fascinanta Elista - unicul petec budist din Europa, mausoleele de acum 400 de ani din Dargavs - supranumit şi "oraşul celor morţi", sau izvoarele termale din Kamchatka sunt doar câteva dintre aceste "ţări".
Citeşte mai mult


Destinaţiile noastre Tipuri de vacanţă Link-uri rapide
Africa
America Centrala si Caraibe
America de Nord
America de Sud si Antarctica
Asia
Australia si Oceania
Europa de Nord si Arctica
Europa si Rusia
Orientul mijlociu
Subcontinentul Indian
Aventură Chartere Circuite de grup
Circuite individuale Circuite în jurul lumii City break
Croaziere Evenimente Nunți și lună de miere
Oferte recomandate Ofertele săptămânii Pelerinaj
Plecări garantate Reduceri Safari
Sejururi Spa & wellness

Contact

Termeni și Condiții

Politica de Prelucrare a Datelor cu Carater Personal

Tichete / Vouchere de Vacanță

Protecția Consumatorului

 

Copyright ©1997-2014 CIEL VOYAGES ®