CĂUTARE RAPIDĂ
Tipuri de newsletter:

 

Capitala: Bangkok

Suprafaţă: 513.115 km²
Monedă: baht
Limba oficială: thailandeză
 
Thailanda este renumită pentru bucătăria specială şi pentru templele maiestuoase, iar varietatea de experienţe pe care oferă această uimeşte vizitatorii care ajung aici pentru prima dată. Capitala, Bangkok, este un oraş cosmopolitan şi un adevărat paradis al shoppingului. Chiang mai, din nord este un ţinut vechi, cu o istorie bogată. Plajele se întind pe două coaste, cu ape foarte limpezi, unde se pot face scufundări sau masaj pe plajă.
 
Thailanda de azi se distinge de celelalte ţări din sud estul Asiei prin faptul că nu a fost niciodată colonizată. Nu au existat războaie civile, nici conflicte rasiale, care la un moment sau altul în timp au afectat alte ţări din regiune. Această realizare remarcabilă într-o parte a lumii atât de agitată este sărbătorită chiar prin numele ei: Thailanda sau Prathet Thai adică ţara celor liberi.
 
Faptul că Thailanda a scăpat mult timp de dominaţia puterilor străine se reflectă în felul de a fi al thailandezilor. Sunt foarte mândri şi independenţi. Îşi manifestă rareori aceste trăsături prin aroganţă sau intoleranţă şi mai mult prin încredere în sine şi generozitate faţă de străini.
 
Thailanda este una dintre ţările cele mai omogene din punct de vedere rasial din sud estul Asiei. Dintr-o populaţie de 60 milioane peste 80% sunt thailandezi. Există o importantă minoritate chineză iar în sud o populaţie mică de malaysieni. Armonia societăţii thailandeze se datorează budismului şi sistemelor de valori tradiţionale, în cadrul cărora un loc important îl ocupă familia, prietenii şi buna înţelegere în societate.
 

Thailandezii asemuiesc forma ţării lor cu un cap de elefant pensinsula Mallaca fiind trompa. Cu o suprafaţă de 513.115 km² aproximativ cât suprafaţa Texasului, Thailanda se întinde în centrul Asiei de Sud Est. Se învecinează cu Myanmar la vest, Laos şi Cambodgia la est şi Malaysia la Sud. În largul coastei marine ce se întinde de-a lungul Golfului Thailandei şi mării Andaman se găsesc sute de insule. Thailanda este o ţară bogată cu munţi împăduriţi, văi adânci brăzdate de râuri repezi, suprafaţe cultivate irigate de ample canale, vaste păduri tropicale terenuri aride şi o vreme capricioasă.   Luxuriantul Bazin Central este grânarul Thailandei. Această zonă dens populată găzduieşte aproape o treime din populaţia ţării. Râul Chao Phraya curge la sud, de la confluenţa râurilor Ping, Yom şi Nan lângă oraşul Nakhon Sawan până la Bangkok şi apoi până la Golful Thailandei.

Citeşte mai mult


Momentan nu există oferte valabile online pentru această categorie. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon pentru o ofertă personalizată. Mulțumim!

 


0264 590966 / 0745 204263

Destinaţiile noastre Tipuri de vacanţă Link-uri rapide
Africa
America Centrala si Caraibe
America de Nord
America de Sud si Antarctica
Asia
Australia si Oceania
Europa de Nord si Arctica
Europa si Rusia
Orientul mijlociu
Subcontinentul Indian
Aventură Chartere Circuite de grup
Circuite individuale Circuite în jurul lumii City break
Croaziere Evenimente Nunți și lună de miere
Oferte recomandate Ofertele săptămânii Pelerinaj
Plecări garantate Reduceri Safari
Sejururi Spa & wellness

Contact

Termeni și Condiții

Politica de Prelucrare a Datelor cu Carater Personal

Tichete / Vouchere de Vacanță

Protecția Consumatorului

 

Copyright ©1997-2014 CIEL VOYAGES ®