Circuite de grup - Zambia

 
Capitala: Lusaka
Suprafaţa: 752.614 km² 
Limba oficială: engleză
Moneda naţională: kwacha zambian
 
Binecuvântată cu una dintre cele şapte minuni naturale ale lumii (cascada Victoria), cu o abundentă viaţă sălbatică şi resurse de apă generoase, Zambia oferă vacanţe de neuitat pentru cei care vor să exploreze o Africă autentică.
Această ţară deţine unele dintre cele mai bogate şi frumoase parcuri de pe continent şi împarte cu Zimbabwe atracţiile majore are regiunii: cascada Victoria, lacul Kariba şi Parcul Naţional al Zambeziului Inferior .
 
Zambia are cele mai mari resurse de apă din toată Africa de Sud. Pe lângă spectaculoasa cascadă Victoria, alte 17 cascade magnifice, 5 lacuri şi numeroase râuri abundente în peştele-tigru, peştele-zburători şi în uriaşul peşte vundu, furnizează turiştilor o doză de aventură şi de frumuseţe aparte. Aceste surse de apă sunt excelente pentru safari-canoe, rafting, caiac sau pentru a admira un apus de soare spectaculos.
 
În afară de fauna sălbatică abundentă şi de numeroasele râuri şi lacuri, Zambia deţine 6% din rezervele de cupru ale lumi şi este a patra naţiune în topul ţărilor producătoare de cupru din lume. Pe de altă parte, Zambia mai este recunoscută la nivel internaţional ca un mare producător de smaralde, acvamarine, ametist şi turmalină de înaltă calitate.
 
Zambia este recunoscută ca fiind una dintre cele mai sigure ţări din lume de vizitat, iar popor zambian trăieşte în pace şi armonie şi este întodeauna dispus să-şi primească turiştii într-un safari care să-i pună pe aceştia faţă în faţă cu natura şi cu sălbaticia locului.
Citeşte mai mult


Copyright ©1997-2014 CIEL VOYAGES ®