Antarctica

Antarctica
Balenă cu cocoașă
Gheață
Iceberg
Pinguini Adelie
Vulcanul Erebus
   
  Dincolo de gheţurile veşnice din Antarctica se afla o parte fascinantă a planetei care rămâne nedescoperită de cei mai mulţi dintre noi. Printre pacea, liniştea şi singurătatea acestui peisaj înghetat, se află un paradis pentru orice călător însetat de aventură.
   
  Peisajul polar spectaculos este principala atracţie a continentului. Pinguinii imperiali, Adelie şi gentoo, balenele cu cocoaşă, nurcile, focile, pescăruşii şi cormoranii, împreună cu impunătorii gheţari domină acest peisaj unde natura oferă poate cel mai frumos spectacol de pe Pământ.
   
  Deoarece acest continent nu a avut niciodată o populaţie nativă, astăzi oameni de ştiinţă şi alţi membri ai personalului de la staţiile de cercetare sunt doar rezidenţi temporari aici, Antarcticii fiindu-i încă frică de oameni. Chiar dacă în trecut doar exploratorii cei mai îndrăzneţi reuşeau să ajungă pe acest tărâm, în zilele noastre situaţia s-a schimbat. Orice turist curios de acest continent mare şi alb se poate îmbarca într-o confortabilă navă de croazieră de la bordul căreia să admire măreţia naturii care cu siguranţă le va depăşi aşteptările. Gheaţa şi vremea sunt singurele responsabile pentru determinarea itinerariului călătoriei, nicidecum orele sau zilele.
   
  Poate ce este cel mai uimitor pe tărâmurile Antarctici, este faptul că schimbările climatice şi aisbergurile în mişcare fac să nu există două zile la fel.

  Oferte